KREATIVNO LIKOVNI KONCEPT PROSLAVE DJEČJEG ROĐENDANA

PROSLAVA ROĐENDANA ZA DJECU OSNOVNOŠKOLSKOG UZRASTA

Svome djetetu i njegovim prijateljima umjesto uobičajene proslave rođendana u nekoj od dječjih igraonica, restorana ili kod kuće,  za promjenu, poklonite iskustvo kreativnog stvaranja i eksperimentiranja sa različitim likovnim materijalima.

Sigurno će im se svidjeti ovo novo iskustvo proslave gdje će biti okružena bojama, kistovima i papirima. Ovakvo likovno kreativno druženje tematski je koncipirano i prilagođeno dječjem uzrastu.

GDJE SE LIKOVNE ROĐENDAONICE ODRŽAVAJU:

  • Ulica Gjure Szaba 4 , Zagreb (okretište Črnomerec)

VRIJEME TRAJANJA: dva školska sata (90 minuta)

CIJENA PO DJETETU: 149,00 kn

(U cijenu nije uračunat PDV jer porezni obveznik nije u sustavu PDV-a)

 

Sav likovni materijal i pribor za rad su osigurani.

Kolače i sokove osigurava roditelj/staratelj.

Broj djece: najmanje 5 – do najviše 14

Termin održavanja grupne likovne radionice dogovorite putem e-mail adrese: vlastapastuovic@gmail.com ili na mobitel 091/569 2847

 

O VODITELJICI RADIONICE:

Vlasta Pastuović Aleksić rođena je 1963. godine u Sisku. Studirala je na Pravnom fakultetu Sveučiliša u Zagrebu. 1985. odlazi živjeti i raditi u London (UK) gdje se školuje na Harrow College of Further Education.

Na Poslovnom učilištu Filaks  završila je verificirani program  – menadžment u malom poduzetništvu.

Na College of Visual Arts (Arthouse) u Ljubljani završila je preddiplomski sveučilišni studij slikarstva i stekla akademski naziva – diplomirana slikarica /Bachelor of Arts – B.A./. Na istoj visokoškolskoj ustanovi završila je i diplomski sveučilišni studij te stekla akademski naziv magistrice likovnih umjetnosti /Master of Fine Arts – M.F.A/.

Kod renomiranog terapeuta kliničke ekspresivne art psihoterapije Avija Goren-Bara iz Izraela, završila je seminar iz art psihoterapije u radu sa djecom i adolescentima.

Na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu /Centar za cjeloživotno obrazovanje/ završila je seminar iz ekspresivne art terapije u edukaciji i rehabilitaciji – Modul I.

Izlagala  je na brojnim samostalnim i skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu (Francuska, USA). Članica  je  Hrvatskog društva likovnih umjetnika – HDLU i Hrvatskog keramičarskog udruženja iz Varaždina – Kerameikon.

Osmišljava i vodi likovne radionice za djecu i odrasle koje se održavaju u  Zagrebu i Zaprešiću.-

Trenutno studira na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, Odsjeku za obrazovne studije – Pedagoško psihološko obrazovanje za nastavnike.

Kontakti:

Mob. 091 569 2847

E-mail: vlastapastuovic@gmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *