INDIVIDUALNA PODUKA CRTANJA I SLIKANJA ZA ODRASLE

Za sve vas koji želite usavršiti vještinu crtanja i slikanja ali nemate vremena pridružiti se grupi odraslih koji pohađaju tečaj srijedom u vremenu od 18:00 do 20:00 sati, na lokaciji Ulica Gjure Szaba 4 (okretište Črnomerec) u Zagrebu, možete dogovoriti individualnu poduku u terminima koji vama odgovaraju (dopodne/popodne).

Cijene: (su izražene bez PDV-a jer porezni obveznik nije u sustavu PDV-a)

1 x 90 minuta (dva školska sata) = 160,00 kn

Za jednokratnu uplatu za 4 /i više/ dolazaka ostvarujete 20% popusta.

Individualna poduka održava se na lokaciji: Zaprešić, Trg dr. Franje Tuđmana 5  (Kanadsko naselje)

Svoj dolazak najavite na e-mail: vlastapastuovic@gmail.com

ili na broj mobitela 091/569 2847

 

 

 

POKLONITE TEČAJ CRTANJA I SLIKANJA – POKLON BON

POKLON BON

Umjesto materijalnih predmeta s kojima smo ionako svi prekomjerno zatrpani, svojim prijateljima, partnerima ili kolegama za koje znate da se vole likovno izražavati poklonite likovnu radionicu.

Možete pokloniti jednokratnu likovnu radionicu u trajanju od 120 minuta (1 x 120 min) ili pak mjesečni paket od 4 ili više dolazaka.

Možete dogovoriti individualnu likovnu poduku ili rad u grupi.

Tako malo je potrebno da nekoga obradujemo.

Grupne likovne radionice održavaju se svake srijede u vremenu od 18:00 d 20:00 sati u ulici Gjure Szaba 4, Zagreb (kod okretišta Črnomerec).

Individualna poduka održava se prema dogovorenom terminu, na adresi Trg Franje Tuđmana 5 u Zaprešiću.

Zatražite ponudu putem e mail adrese: vlastapastuovic@gmail.com

Za sve dodatne upite javite se na e-mail: vlastapastuovic@gmail.com ili na broj mobitela 091 569 2847

INDIVIDUALNA PODUKA VIZUALNO LIKOVNOG ODGOJA ZA DJECU ŠKOLSKE DOBI

Likovni odgoj kod djece vrlo je važan kako bi se potaknule i razvile stvaralačke sposobnosti. S obzirom da je sposobnost likovnog izražavanja kod djece urođena, djeca se od najranije dobi počinju spontano likovno izražavati.

Cilj likovnog odgoja je da se djecu polako vodi od spontanog likovnog (nerazvijenog) izražavanja ka svjesnom likovnom (kultiviranom) izražavanju.

Read more

KREATIVNO LIKOVNI KONCEPT PROSLAVE DJEČJEG ROĐENDANA

PROSLAVA ROĐENDANA ZA DJECU OSNOVNOŠKOLSKOG UZRASTA

Svome djetetu i njegovim prijateljima umjesto uobičajene proslave rođendana u nekoj od dječjih igraonica, restorana ili kod kuće,  za promjenu, poklonite iskustvo kreativnog stvaranja i eksperimentiranja sa različitim likovnim materijalima.

Sigurno će im se svidjeti ovo novo iskustvo proslave gdje će biti okružena bojama, kistovima i papirima. Ovakvo likovno kreativno druženje tematski je koncipirano i prilagođeno dječjem uzrastu.

Read more

TEČAJ CRTANJA I SLIKANJA ZA ODRASLE

Ukoliko imate ambiciju naučiti crtati i slikati ili samo želite sadržajno provesti svoje slobodno vrijeme onda je ovaj tečaj baš za Vas.

Kreativnost je urođena ljudska sposobnost koja se s godinama ne gasi, već naprotiv, raste ukoliko ju kontinuirano razvijamo i potičemo.
Read more